Boidyashri Gogoi

Makeup & Hair Stylist

2022 NURX Rishikimi: Çfarë të dini

2022 NURX Rishikimi: Çfarë të dini

Ne përfshijmë produkte që mendojmë se janë të dobishëm për lexuesit tanë. Nëse blini përmes lidhjeve në këtë faqe, ne mund të fitojmë një komision të vogël. Këtu është procesi ynë. Dorëzimi i përshtatshëm dhe i matur në shtëpi mund të ndihmojë njerëzit të hyjnë në shërbimet e kujdesit shëndetësor nga distanca. >

Ju lutemi vini re se shkrimtari i këtij artikulli nuk i ka provuar këto produkte. Të gjitha informacionet e paraqitura janë thjesht të bazuara në kërkime dhe të sakta në kohën e botimit. Mësoni më shumë këtu.

Që nga shkurti 2022, marka ka një rezultat prej 2.14 nga 5 bazuar në 273 rishikime të klientëve në platformë. Shqyrtimet pozitive janë të pakta në faqen e saj BBB. Një përmbledhje e hershme vlerëson mbushjen e azhurnuar të ilaçeve të azhurnuar të kompanisë, disponueshmërinë e përfaqësuesit mjekësor dhe komunikimin e mirë. Shërbimi, anulimi i llogarisë së vështirë dhe shërbimi dhe komunikimi i dobët i klientit.

doesfarë

ofron NURX? Trajtimi

NURX shet lloje të ndryshme të ilaçeve me gojë, xhel dhe kremra për të kontrolluar puçrrat, përfshirë lloje të ndryshme të antibiotikëve. Nëse individët kanë sigurim, kostoja mund të jetë aq e ulët sa kompensimi pasi të paguhet çdo zbritje e zbatueshme. Pa sigurim, kostot variojnë nga 20-40 dollarë në muaj. medikamente të ndryshme, pastrues dhe xhel për të trajtuar rosacea.

Kontrolli 3 muaj. Kostoja mund të jetë aq e ulët https://harmoniqhealth.com/al/ sa një kompensim për ata me sigurim, por për ata pa, kostot ndryshojnë me metodën e zgjedhur të një personi. Për shembull, kostoja më e ulët është për pilulën kontraceptive me 15 dollarë për pako, dhe copëza me kosto më të lartë fillon nga 180 dollarë në muaj. -NDRIMI I KUJDES (OTC) IDHIMI I KONTRACEPTIVIT E VEMRSISHME që mund të parandalojë shtatzëninë nëse merret brenda 3 ditëve pasi një person të bëjë seks pa prezervativ ose metodë tjetër të pengesave. Dita e Re kushton 20 dollarë për pilulë.

NURX gjithashtu shet Ella, një ilaç pa recetë që mund të parandalojë shtatzëninë nëse merret brenda 5 ditëve pasi një person ka seks të pambrojtur. Ella mund të jetë pa pagesë për ata që kanë sigurim, me koston e vetme të mundshme është konsultimi mjekësor. Kostoja jashtë xhepit për ELLA është 45 dollarë për pilulë. 9shtë 99% efektive në parandalimin e infeksionit HIV. Për të blerë këtë ilaç nga NURX, një person së pari duhet të përfundojë ose shqyrtimin themelor ose të plotë. Këto teste janë në dispozicion nga Nurx për 94 dollarë ose 164 dollarë për ata që paguajnë nga xhepi.

Uebfaqja Nurx nuk thotë se sa ilaçe të përgatitura kushtojnë jashtë xhepit, por kompania deklaron se funksionon me programe të ndihmës pagesash për të ndihmuar individët me kosto.

dhimbje koke dhe migrenë > Kompania gjithashtu shet shtesa që pretendon se ndihmojnë në uljen e ashpërsisë dhe shpeshtësisë së episodeve të migrenës.

Një person që blen trajtime për dhimbje koke dhe migrenë nga Nurx së pari do të paguajë për një konsultë mjekësore 60 $. Nëse ata kanë sigurim që mbulojnë ilaçet, ata mund të paguajnë vetëm kompensimin e tyre. Kostot jashtë xhepit variojnë nga 25-70 dollarë në muaj, në varësi të llojit dhe shpeshtësisë së dhimbjeve të kokës.

herpes gojor dhe gjenital

Për herpes me gojë, Nurx ofron OTC, kremra të ftohta të rekomanduara nga mjeku që kushtojnë 20-25 dollarë për enë. Valacyclovir është një ilaç pa recetë që përdoret për të zvogëluar frekuencën, ashpërsinë dhe shanset për të transmetuar herpes Simplex ose Herpes Zoster.

Individët paguajnë midis 45-75 $ për Valacyclovir, dhe sigurimi mund të mbulojë koston e ilaçeve minus çdo kompensim të zbatueshëm. Ekziston gjithashtu një tarifë konsultimi 15 $. Njëra është një test i shpejtë i antigjenit që jep rezulton në 15 minuta, dhe një tjetër test molekular me cilësi PCR që jep rezulton në 30 minuta. Një person nuk ka nevojë për recetë për të porositur këto teste.

Një test i shpejtë i antigjenit kushton 19 dollarë, ose 25 teste kushtojnë 450 dollarë. Testi me cilësi PCR kushton 75 dollarë secila. Rreziku i kancerit të qafës së mitrës. Sipas Institutit Kombëtar të Kancerit (NCI), këshillat ndryshojnë, por shumica e autoriteteve pajtohen që të gjithë të moshës 25 vjeç e lart duhet të bëjnë një test HPV çdo 3-5 vjet.

Të gjithë që përdorin testin e shtëpisë Nurx HPV së pari paguan 15 dollarë për një konsultim. Njerëzit pa sigurim paguajnë 79 dollarë për provën.

Nëse një person ka sigurim, ata paguajnë 49 dollarë për çantën e provës. Nurx pastaj faturon kompaninë e sigurimeve pas përpunimit të testeve të tyre.

Pricesmimet për bazat e mbuluara të kompletit fillojnë nga 75 dollarë. Testet e kompleteve për:

Kompleti i kontrollit të plotë mbulon të njëjtat katër teste, plus hepatitin C. Ai përfshin një mostër të urinës, shtupë në fyt, shtupë rektale dhe gjemba gishtash. Përsëri, çmimet fillojnë nga 75 dollarë.

Testet e shëndetshme të Kit V për HIV, Chlamydia, Gonorrea, Sifilis dhe Trichomoniasis. Kushton midis 75–220 $. Ajo funksionon

më poshtë, ne shpjegojmë se si një person mund të porosis një produkt ose pajisje nga Nurx. Tarifat dhe proceset mund të ndryshojnë në varësi të produktit ose shërbimit. >

Pasi të zgjedhin një shërbim ose produkt për të cilin ata janë të interesuar të blejnë, individët duhet të tregojnë gjendjen e shtëpisë në të cilën jetojnë, të japin adresën e tyre të postës elektronike dhe t’i japin pëlqimin e tyre Telehealth.

Përfundoni një histori mjekësore

Konsumatorët duhet t’i përgjigjen një grupi gjithëpërfshirës të pyetjeve shëndetësore në lidhje me historinë e tyre mjekësore në lidhje me testin ose ilaçet që ata dëshirojnë të blejnë.

Ata gjithashtu duhet të japin foto të fytyrës së tyre nëse dëshirojnë për të blerë trajtime puçrrash ose anti-plakje. Një person gjithashtu duhet të ngarkojë një ID të fotografisë dhe të sigurojë emrin dhe datën e lindjes së tij para se të vazhdojë me pagesë. kërkesë.

Tarifa për konsultim mjekësor ndryshon për linjë shërbimi dhe varion nga 15-60 dollarë, i cili mbulon:

 • Një vlerësim i historisë mjekësore të një personi
 • Kërkesat nga mjekët mjekësorë të licencuar nga shteti
 • receta, nëse është e nevojshme Mesazhe me Ekipin Mjekësor NURX

Arka dhe Dorëzimi

Konsumatori pastaj vazhdon në fazën e arka. Një profesionist i kujdesit shëndetësor të licencuar nga shteti do të rishikojë vlerësimin e tyre shëndetësor, do t’u japë atyre një recetë, do të porosis produktet e tyre dhe do të rregullojë shpërndarjen e ilaçeve ose kompleteve të testimit. , dhe arrin në paketim të matur. Komplet e provës në shtëpi gjithashtu vijnë me një etiketë transporti të kthimit të parapaguar. Partnerët e kompanisë me Laboratorët e Testimit Molekular (MTL) për kompletet e saj të testimit në shtëpi.

Nurx zakonisht u dërgon njerëzve një furnizim 3-mujor të ilaçeve. Sidoqoftë, ai gjithashtu mund të dërgojë një furnizim 1-mujor nëse sigurimi i personit paguan vetëm 1 muaj në një kohë. Në këto raste, vlen një tarifë e përpunimit 5 $. Kostoja përfundimtare e sigurimit ndryshon në varësi të mbulimit të sigurimit të personit.

Një individ mund të zgjedhë të paguajë çmimin jashtë xhepit ose të kalojë në sigurimin e tyre. Nurx pranon pagesa në internet nga Visa, MasterCard, Discover dhe American Express. Njerëzit gjithashtu mund të paguajnë duke përdorur llogarinë e kursimeve të familjes së tyre dhe llogarinë e kursimeve të shëndetit.

NURX pranon shumicën e sigurimeve shëndetësore private për ilaçe. Sidoqoftë, një person duhet të paguajë për të gjitha tarifat e konsultimit nga xhepi. Sidoqoftë, nëse plani i një personi nuk është në rrjet me MTL, ai do t’i faturojë ato direkt përveç tarifës për konsultim mjekësor. Alternativa për NURX:

 • The Pill Club: Ky ofrues i kontrollit të lindjes ka më shumë se 120 Administrata e Ushqimit dhe Barnave (FDA)-Pilula të Kontrollit të Lindjes të aprovuara dhe të përgjithshme të aprovuara.
 • E thjeshtë Shëndeti: Ofron konsultime dhe receta në internet, përfshirë rimbushjet automatike. > Krahasoni NURX me markat e tjera të larta

  -Kontrolli i skincarefertility dhe shtatzënia TestScovid-19 Testet e shëndetit Seksual dhe shfaqjet

  Klubi Pill Shëndeti i thjeshtë
  Trajtimet dhe Shërbimet Planifikimi i puçrrave të puçrrave të kokës dhe dhimbjet e kokës së kokës Kontrolli i lindjes Contraceptiction Contraceptioncold Herpes Soresgenital Kontrolli i Kontrollit të Kontrollit të Përgjithshëm të Lindjes Soresgenita L Herpes Humbja e flokëve Kushtet e shëndetit të shëndetit, Infeksioni i traktit kontrollues të traktit infeksion të infeksionit të soresgjenitale të soresgjenitale
  shënime ringfc2 emri i kondicionit femëror dhe pilulat e kontrollit të lindjes së përgjithshme shënimi ringfc2 emri i kondicionit femra dhe gjenerali i kontrollit të lindjes së lindjes, trajtimi i tretëgenitalit, herpes Trajtimi recetë medikamente për shëndetin mendor të kontrollit të lindjes Opsionet e ToyslubricantsSuplements
  Opsionet e konsultimit mjekësor Konsultimet në internet të kërkuara, duke kushtuar midis 15–45 $ shërbime të përshkruara të ofruara vetëm në disa shtete konsultime vjetore, në internet, kushtojnë 15 $ Konsultime vjetore, në internet, duke kushtuar 5 $ shërbime të disponueshme
  pranon sigurimin? Po, përfshirë HSA dhe fSacoInsurance dhe kompensimet mund të aplikojnë po, duke përfshirë HSA dhe fSacoInsurance dhe kompensimet mund të aplikojnë pranon shumë plane të sigurimeve private nuk pranon sigurime, por kërkesat e kompanisë Pricesmimet e saj janë 50-80% më pak se shitja me pakicë

  Pyetjet e bëra shpesh

  Këtu, ne shikojmë disa pyetje të zakonshme në lidhje me Nurx.

  A është i sigurt për t’u përdorur Nurx? . Profesionistët mjekësorë të licencuar në rishikimin e shtetit të klientit të gjitha kërkesat e marra përmes NURX. Gjithashtu, ilaçet me recetë nga NURX ndjekin të njëjtat rregulla dhe procese si çdo farmaci tjetër e licencuar. . Shqyrton dhe aprovon kërkesën e një personi, një nga farmacitë partnere të Nurx dërgon recetën brenda 72 orëve. /p>

  A e rimbush automatikisht NURX kontrollin tim të lindjes?

  Nurx ofron receta dhe komplete të provës në shtëpi përmes faqes së saj të internetit ose aplikacionit celular. Ai gjithashtu siguron konsultime në internet, transportim falas dhe rimbushje automatike të recetave. Sidoqoftë, një përmbledhje pozitive vlerëson komoditetin dhe natyrën diskrete të shërbimeve dhe shpërndarjes së kompanisë.

Scroll Up
Sitemap